. . : : RASASAYANGHEY : : . .

Tuesday, November 29, 2011

bisnes untuk menjana pendapatan $$$$

salam ...
bila ada di rumah ni , kepala pon pusing-pusing memikirkan $$$$ . siapa yang tidak mahu menjana pendapatan yang lumayan, kan ? tak salah jika kita lakukan 2 3 kerja dalam satu masa asalkan terdaya . plus2 , mesti lah ada orang yang kena support dari belakang . right ??? thanks to my family sebab paham dengan my situation expecially ibu ... tanpa ibu , k.long tak dapat buat semua ni .
dah selesai bab diri sendiri , kena pulak pikir hal adik yang baru lepas SPM . actually , dia ada lagi dua paper , tapi beraya sakan macam dah habis exam . budak-budak zaman sekarang , bukan tahu nak serius . kerja nak enjoy ja . cepuk kang baru tahu . hehe ... memandangkan angah pon ada tunjuk minat dalam bab bisnes ni , aku akan usahakan untuk dy memajukan satu perniagaan . apa??? rahsia la , dah menjadi nanti baru boleh bagitahu . hik3 :)
baru tadi ak bw ... terjumpa satu blog bisnes . pakej dan harga yang ditawarkan menarik ... barang2 pun not bad lah . kan best kalau ade orang yg istimewa , boleh jugak nk belikan satu . huhu ...  jom serbu --> en kacak

tak sempat nak couple lama2 ... dah selamat dah kahwin ngan bella ...
im gonna miss u edward <3 ... hehe

No comments:

Post a Comment