. . : : RASASAYANGHEY : : . .

Wednesday, September 7, 2011

hitam

lepak same2 kat old town sambil snap pic n makan bnyak2 
beli secret recipe dengan banyaknya slice then makan dengan lahapnya
maen pukul2 dalam keta sampai lebam 
shopping kat sogo . pusing punya pusing sampai jumpe ape yg nak . kalo x dpt , redha je la 
tengok wayang sampai tetido sebb cite x best
karaoke sampai suara jadi mcm katak 
jalan2 sambil ukur sape tinggi 
call @ skype @ chatting sampai x ingat dunia
lawan kutuk2 dan akhirnya ak jugak yg akan menang even mcm dah nk kalah
face to face
latest hobby --> lepak nz bwh sambil bershisha 

tipu lah kalo ak kate ak x rindukan sume nieh . tambah plak ak nieh perempuan . well, tahu je lah kan hati perempuan nieh cmne . tp apekan daya , sume nieh hanya tingga memori yg segar dlm ingtan ak ja .walaupun hati ak rindukan semua nieh , tp otak ak kne menidakkan sume benda yang mustahil berlaku nieh ... sebab ape ? rase sakit yang sangat2 kalo ak layankan bende2 nieh dlm kpala ak !
manusia , time ade xnk hargai ... bia je bnde tu ade kat depan mate , wat derk ja... tp bile xde, rindu separuh mati .. kan.... ye , ak pown kekadang gitu . dan ak jugak kekadang terkena begitu . 
sume nieh kite kene hadapi dengan tabah dan cekal . ape yg penting, set kan dalam minda , jgn lagi toleh kebelakang. kite harungi saja masa yang mendatang . even kite pown xtahu bende yang kite akan tempuhi itu manis atau sebaliknya . kenangan lepas lebih elok kita jadikan sebagai azam dan perangsang untuh tempuhi benda yang mendatang . 

2 comments:

  1. heh~
    yup,kadang2 bila dah kehilangan baru sedar penting mcm mane pd kita. :)

    ReplyDelete