. . : : RASASAYANGHEY : : . .

Monday, December 6, 2010

" M A L A M "


jam baby lappy ak menunjukkan pkul 0337... gilelah, time nieh x tidoq lagi.kalo nk diikutkan, kambing, lembu, cicak, ayam , beruang , sume dah tidoq dah time nieh. tp penghuni cun + comel double seven x tidoq lagi.rumah still terang bendera . sebab ape???well, mcm biasa, berhempas bontot untuk menyiapkan design lah. kejap lagi dak2 lelaki macho class ak dtg amek keja kiteorg then g print kat kl.kat kuantan mahal.kalo kat kl dpt harga student, jmat skit.mane x nye, nk print A1 , gne ketas yg mahal....so,kene la bekorban wang+keringat+tenaga zahir +tenaga batin,ok stop!dah mula meracau2 plak...huhu...thankz 2 lelaki macho class yang sanggup mengebaskan bontot drive ke kl...hik3..lepas diaorg amek keje jap agy, ak nk tidoq...bangun besok ak nk g tengok narnia with my housmate+classmate...( gadis sahaja k ) boleh la release2 tension yang membukit bukau nieh skit...huhu...k lah, nk kemas2 barang jap, hall dah jadi mcm tongkang pecah dah...hurmmm..nasib diaorg dapat housemate yg rajin macam ak ( masuk bakul angkat sndri, walaupun borat )....hahaha... terima kasih, salam sejahtera...eh2 sebelum 2, terima lah srangkap pantun 2 kerat dari ak :

siput xde kaki,
selamat malam .
betullah ni pantun 2 kerat ...tolong jangan gadoh2 pasal pantun ak nieh k..hahaha

urmmm...bestnye tido berteman..
choiii, ak tido sorg2 k..!!!
walaupun ak sbilik ngan si jelita, ak dah letak pagar antara tilam dy ngan tilam ak...hik3.. :))

4 comments:

  1. uhmmm. syok tgk gambar org tu tido. mahu! :P

    ReplyDelete
  2. ai,cik doyah tringin ke???heeee
    sabaq na,jgn gatai2..huhu

    ReplyDelete
  3. Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  4. heee....thankz awak... :))
    sure miera akn jelajag blog awak.. :)

    ReplyDelete