. . : : RASASAYANGHEY : : . .

Wednesday, December 22, 2010

" C8 # JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY "




here , my fav games ever !!! untuk pengetahuan korank , dah bnyak buku sudoku ak khatam !!!
acct, ak ske game yg mencabar minda . hehe .
contest nieh di tag oleh , xlain dan x bukan cik bell . thankz yaww ...!!
.
.
.
syarat2nye :
1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda nak follow boleh, taknak pun boleh tapi keutamaan diberikan kepada follower BLOG BUDAK KAMPUS
3. Buat entry bertajuk: JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY
4. Mesti letak banner contest tu kat entry dan side bar
anda dan linkkan ke blog ni
5. Tinggalkan link entry anda di comment box entry ini saje
6. Tak kisah macam mana cara anda jawab, guna Microsoft Word
ke,Excel ke atau cara lain asalkan jawapan betul
7. Emelkan jawapan anda ke rfizu27@yahoo.com untuk mengelakkan aktiviti copy-mengcopy jawapan orang lain
8. Pemenang akan ditentukan berdasarkan jawapan yang betul
melalui cabutan bertuah dan diumumkan selepas
tamat contest ini di dalam entry khas
9. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda.
.
.
senang je nieh ... kate tuan pnye contest ... hehe

tarikh tutup penyertaan ialah 25.12.2010

4 comments:

  1. hey ... good luck tau!!!!
    hahaha.. x sangka die nieh terer!!! hahaa.. :)

    ReplyDelete
  2. heee... x lah tereer .. huhu ...
    boleh la skit2 cik bell oii

    ReplyDelete
  3. singgah tgk penyertaan anda...^^

    ReplyDelete